Om massage

Book en tid


Om massageColumnaterapi


Kaldes også rygterapi, og er en behandlingsform, hvor man ved hjælp af forskellige tests kan konstatere om der er dysfunktioner ned igennem rygsøjlen og bækkenet, som hæmmer kroppens bevægelser. Manuelle teknikker, såsom massage, triggerpunktsterapi, muskelenergiteknik, positionel release teknik og artikulering, hjælper led og muskler, så kroppen kan genfinde sin optimale balance. Efter behandlingen testes virkningen.
Hvor mange behandlinger der er nødvendige, afhænger af problemet. Du bør sætte 3 behandlinger af over 2 uger for effekt. Hos langt de fleste ses en bedring hurtigere.

Du kan sagtens gå til kiropraktor og fysioterapeut behandling samtidig med fysiurgisk massage. Det er et rigtig godt supplement og har du ledproblemer vil det være en stor fordel at få løsnet de omkringliggende muskler med fysiurgisk massage.

Min massage


er naturligvis rundet af de uddannelser, kurser og erfaringer, som jeg har med mig.
Når du vælger at få behandling med massage hos mig, er det et mix af teknikker fra fysiurgisk massage, columnaterapi, kraniosakral terapi, zoneterapi og afspænding. Det er min overbevisning at massage er mest effektiv, når man kan komme dybt i muskulaturen og det kan man kun når man ikke overskrider smertetærsklen. Så arbejder kroppen med i behandlingen og giver slip.
En af mine forcer er at finde de muskler, som spænder op og giver ballade. Jeg arbejder altid med fokus på muskel/fasciekæderne i kroppen. Derfor kan du opleve, at jeg også behandler andre steder end lige nøjagtigt der, hvor smerten sidder. Det skyldes at kroppen fungerer i synergi og er forbundet i muskelkæder. Det betyder at vi har linier foran, bagpå, på siden og rundt om kroppen samt på armene, hvor musklerne/fascierne påvirker hinanden. Er der spænding pga traume eller overanstrengelse et sted på den linie/kæde, kan det påvirke musklerne et andet sted. Jeg fortæller og forklarer gerne under behandlingen, så spørg endelig.
 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk