Om fodpleje

Book en tid


Om fodplejeFODPLEJE ER FOR ALLE


Uanset om du har problemer med dine fødder eller gerne vil pleje dem og forebygge.Jeg er nyuddannet fodplejer fra aug. 2019 og har allerede nu behandlet rigtig mange med forskellige fodproblematikker samt mange, som gerne vil passe godt på fødderne.
For mig er fodplejen en kilde til arbejdsglæde og tilfredshed.
Jeg finder hele tiden ny inspiration og viden til at forbedre mit arbejde og har justeret på behandlingerne i takt med feedback fra mine kunder og opdateret viden.

Jeg behandler flg.:
Fodvorter
Fortykkede negle
Hård hud
Ligtorne
Nedgroede negle
Neglesvamp


Jeg behandler kun på klinikken og tager ikke ud

Sådan foregår en alm. fodpleje:


Du får en professionel fodbehandling startende med et fodbad. Der laves en gennemgang/analyse af foden, som noteres i journal. Hård hud, ligtorne og hælrevner fjernes og tør hud slibes, så huden bliver blød. Neglene klippes, renses og slibes let. Behandlingen afsluttes med negleolie, som styrker og beskytter negle og neglebånd og fødderne masseres i en plejende creme, som er tilpasset netop din hud.

Under behandlingen vejleder jeg omkring de problemer, som er aktuelle for dig.
Det kan være vejledning omkring fodtøj, aflastninger, såler og behandling med korrekte cremer. Jeg taler gerne om fodøvelser, som kan bedre din fodstilling og styrke muskulaturen i foden. Har du bekymringer omkring sygdomme, smertende fodstillinger eller andet, vejleder jeg gerne - og kender jeg ikke svaret på forhånd, finder jeg svaret gennem mit netværk.

Tilskud til fodpleje til pensionister med sundhedskort, kan søges gennem kommunen. Jeg hjælper gerne. 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk