Velkommen

Book en tid


VelkommenKLINIKKEN ER LUKKET SOM FØLGE AF CORONA-RESTRIKTIONER FREM TIL 6/4 2021
Du kan allerede nu bestille behandling efter 6/4 via online booking
NYHED : BEHANDLING AF KÆBELED.
Smerteproblematikker ifm tandkorrektion, tænderskærren, nakkespændinger/tilbagevendende hovedpine, traumer, tinnitus mv, som kan skyldes spændinger i muskulaturen, behandles med blide, men effektive teknikkerVelkommen til Thisted Fodpleje på Hortensiavej 2 i Thisted.

Jeg åbnede min klinik i 2007,
og har gennem årene arbejdet med primært massage og columnaterapi (rygterapi), enten som eneste behandlingsform af muskelsmerter/problematikker eller som supplement til det etablerede sundhedssystem, fysioterapi og kiropraktik. Du kan læse mere under " om massage"

Sidste år blev jeg færdig som lægeeksamineret klinisk fodplejer og har allerede nu behandlet rigtig mange fødder.

Min sygeplejeuddannelse er fundamentet i de uddannelser, som jeg har taget
og jeg vil gøre mit yderste for, at du får en seriøs og professionel behandling og rådgivning.

Jeg sætter en ære i, at atmosfæren i klinikken er afslappet og rolig, klinikken er indbydende og hygiejnisk og at der er tid og fokus på din behandling. Alle er velkomne. Fuld diskretion og tavshedspligt er en selvfølge.

I forhold til Covid-19 - efterkommer jeg gældende regler, dvs. korrekt håndhygiejne og rengøring, samt ansigtsmaske når der er tæt ansigt til ansigtkontakt mere end 15 min. (Fx ved massage/behandling af nakken)

Vil du gerne give en behandling som gave, kan du købe gavekort på Hortensiavej eller du kan købe den her på siden og selv printe ud.

Jeg lever af glade kunder og ønsker at du går fra klinikken med et smil på læben og lysten til at komme tilbage næste gang du skal have en fodbehandling eller massage.


Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.
De bedste hilsner
Trine
 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk